luni, 21 februarie 2011

Open Season 3 (2010) – Filme online gratis subtitrat

Dezamagit de faptul ca cel mai bun prieten al sau – cerbul Elliot – prefera sa isi petreaca timpul liber in compania sotiei si a celor trei copii decat sa porneasca intr-o excursie cu amicii lui de sex masculin, ursul Boog decide sa plece singur in aceasta aventura si este irezistibil atras de mirajul unui circ ambulant rusesc. Intrucat naivul Boog isi doreste sa experimenteze viata de circ, se lasa ademenit de catre un urs grizzly lenes si cu blana zburlita pe nume Doug sa faca schimb de locuri, fara sa stie ca vicleanul urs de circ are intentia de a evada si de a duce un trai lejer in padure, terorizandu-le pe celelalte animale salbatice cu care Boog este prieten.








Trailer

joi, 17 februarie 2011

luni, 14 februarie 2011

Season of the Witch (2011) Film online gratuit subtitrat

În vremuri de mult uitate, într-un ţinut devastat de războaie, ultimii Cruciaţi se întorc acasă, pentru a-şi regăsi pământurile pustiite de ciumă. Cardinalul (Christopher Lee – Lord of the Rings) e convins că groaznica molimă este un blestem al iadului, adus asupra oamenilor de către vrăjitoarea cea neagră. Ea vede slăbiciunile ascunse adânc în inimile tuturor. Şi ceea ce vede, foloseşte împotriva lor. Behmen (Nicolas Cage – National Tresure, Knowing, Ghost Rider), un erou al cruciadelor, împreună cu Felson (Ron Perlman – Hellboy), tovarăsul său de arme, sunt aleşi să o ducă pe strania femeie la o mănăstire izolată, unde călugării, printr-un străvechi ritual, vor îndepărta blestemul.
Alături de un escroc, un tânăr aspirant la rangul de cavaler, un războinic încrâncenat rămas fără familie şi un preot naiv, Behmen şi Felson pornesc într-o călătorie înţesată de pericole. Abilităţile şi curajul le sunt puse la grele încercări, pe măsură ce descoperă secretul întunecat al fetei şi realizează că se luptă cu o forţă terifiantă, care are puterea de a determina soarta lumii. O forţă condusă de întuneric, aflată în slujba morţii şi a distrugerii. Şi pentru a salva omenirea, aceşti războinici trebuie să treacă prin iad.


duminică, 13 februarie 2011

Troy (2004) – Troia – Film online gratis subtitrat

Pasiunea intre Paris, printul Troiei si Elena, regina Spartei naste un razboi cumplit.Sa se scrie ca am trait in vremea lui Ahile si a lui Hector … scrie Herodot descriind povestile nemuritoare din care este inspirat filmul.Paris o rapeste pe Elena sotului ei, Regelui Menelau iar aceasta este o insulta dar si un motiv pentru a ataca bogata si faimoasa Troia.
Fortareata, sub comanda Regelui Priam aparata de puternicul print Hector, este o citadela pe care nici o armata nu a reusit sa o infranga. Un singur om reprezinta cheia victoriei sau a infrangerii Troiei – Ahile considerat unul dintre cei mai mari luptatori in viata.

Yogi bear (2010) Filme online gratis subtitrate

Yogi, cel mai îndrăgit hoţ de coşuri de picnic din Parcul Jellystone, vine pe marile ecrane cu noi aventuri, de această dată în 3D. Alături de prietenul său cel mai bun, Boo Boo (voce: Justin Timberlake), Yogi (voce: Dan Aykroyd) pune la cale cele mai inventive strategii pentru a fura coşurile cu mâncare aduse de turiştii veniţi la picnic. “Mai isteţ decât urşii de rând”, cum îi place lui să spună, Yogi este permanent cu un pas înaintea pădurarului Smith (Tom Cavanagh) şi îi dă acestuia mari bătăi de cap.
Năstruşnicul Yogi nu va mai fi însă cea mai mare problemă a Parcului Jellystone, din momentul în care primarul Brown (Andrew Daly) se hotărăşte să vândă rezervaţia pentru a acoperi pierderile bugetului local. Cum Brown nu se va da în lături de la nimic pentru a-şi duce planul la bun sfârşit, Yogi şi Boo Boo se aliază cu pădurarul Smith şi Rachel (Anna Faris), noua lor prietenă, încercând să salveze parcul, singurul cămin pe care l-au avut vreodată.

Megamind (2010) Filme online gratis subtitrate

Studiourile care v-au fermecat cu “Shrek,” “Madagascar” şi “Kung Fu Panda” aduc în 2010 „Megamind”. Megamind e cel mai inteligent erou negativ pe care l-a cunoscut vreodată lumea. Şi cel mai păgubos. De-a lungul anilor a încercat să cucerească Metro City în toate felurile posibile. De fiecare dată a dat greş în mare stil din cauza lui Metro Man, un supererou cu mantie şi tot tacâmul, invincibil până în ziua în care Megamind chiar reuşeşte să-l învingă. Dintr-odată, Megamind se trezeşte că nu mai are niciun scop în viaţă. A devenit un erou negativ fără un rival. Îşi dă seama că cel mai rău lucru care i se putea întâmpla a fost să-şi atingă ambiţia de-o viaţă. Aşa că se hotărăşte să creeze un oponent, un nou supererou numit „Titan”. Acesta va fi mai mare, mai bun şi mai puternic decât a fost vreodată Metro Man. Titan, în schimb, se prinde repede că e mult mai distractiv să fie erou negativ decât băiat cumsecade. Aşa că acum Titan nu îşi pune în gând doar să stăpânească lume, ci vrea, pur şi simplu, să o distrugă. Cel mai deştept om din lume poate, oare, să ia şi el o decizie înţeleaptă, măcar o dată în viaţa lui? Diabolicul geniu va  cădea în capcana pe care şi-a întins-o singur şi va deveni erou fără voie în propria sa poveste
O satira la adresa filmelor cu supereroi, Megamind spune povestea unui personaj malefic care il omoara din greseala pe Metro Man, inamicul lui de moarte. Multumit initial de postul de conducator al lumii, Megamind se deprima dupa ce realizeaza ca viata fara un adversar de temut cu care sa se dueleze pe viata si pe moarte, nu are nici un farmec. Solutia lui Megamind este Titan, rezultatul unui experiment care da gres. Noul “rival” nu vrea sa fie deloc personaj pozitiv. El vrea sa ii ia locul lui megamind. Tocmai de aceea, Megamind ajunge sa fie salvatorul omenirii in fata acestei amenintari neprevazute.

Alpha and Omega (2010) – filme online gratis subtitrate

Kate şi Humphrey sunt doi lupi care nu au absolut nimic în comun. Kate este Alpha – pentru ea disciplina, datoria şi responsabilităţile sunt literă de lege, în timp ce Humphrey, lupul Omega, trăieşte numai pentru prieteni şi distracţie. În lumea lor, cei doi nu au voie să fie împreună niciodată, nici măcar ca amici.
Fiică a conducătorului Alpha al haitei de est, Kate este promisă lui Garth, fiul Alpha al clanului din est. Nefiind vorba de dragoste, căsătoria lor este aranjată pentru a asigura pacea între cele două clanuri. Dar, fără voia lor, Kate şi Humphrey sunt luaţi din rezervaţia lor din Jasper Park (Canada) şi mutaţi undeva în Idaho. Disperată să se întoarcă acasă în timp util, pentru a se căsători cu Garth şi a evita războiul, Kate începe o adevărată aventură alături de Humphrey. Luptându-se cu distanţa mare şi cu multe creaturi potrivnice, în calea celor doi lupi apare un nou obstacol: fără să-şi dea seama, ei se îndrăgostesc.

Ticking Clock ( 2011) Filme online gratis subtitrate

Lewis Hicks, reporter cu experienţă, pune mâna din pură întâmplare pe jurnalul unui criminal. Bărbatul începe să-l studieze şi să cerceteze pe cont propriu. Curând, Hicks realizează că jurnalul oferă detalii amănunţite despre persoanele pe care criminalul intenţionează să le ucidă. Situaţia devine cu adevărat bizară când fiecare pistă pe care reporterul o descoperă pare să îndrepte către un orfan de 9 ani ce trăieşte într-un mic cămin pentru asistaţi social.

sâmbătă, 12 februarie 2011

The Dark Knight (2008) Film online

the-dark-knight
Este un film menit sa te lase cu gura cascata in timp ce incerci sa articulezi cateva sunete care sa sune apropiat de cuvintele fantastic sau grozav. Acest film reuseste ceva ce multi n-ar fi crezut niciodata posibil si anume sa aduca un rezultat cinematografic incredibil care sa faca prin comparatie multe alte titluri sa paleasca.

Superpremii oferite de Pariuri-x.ro



In articolul precedent am omis ca pe langa acele concursuri pe Pariuri-x.ro mai este si un concurs ''mai altfel''. L-am denumit asa pentru ca acest concurs nu are treaba cu pariurile, ci este dedicat detinatorilor de bloguri. Pentru a putea castiga unul din premiile ce insumeaza 1800 euro trebuie sa scrieti pe propriul blog doua articole. Intr-unul sa faceti un review al siteului Pariuri-x.ro, iar in secundul sa scrieti cateva randuri despre concurs. Apoi intrati pe forumul Pariuri-x.ro  si postati link spre cele doua articole. Tot acolo gasiti regulamentul complet, dar si modul de distribuire a celor 1800 euro.

Pariuri-x.ro sau locul de intalnire a pariorilor



In numai trei ani de la aparitie Pariuri-x.ro a devenit siteul numarul 1 destinat pariurilor online  din Romania. Aici gasiti zi de zi informatii utile legate de principalele evenimente sportive, ai acces la analize, statistici si ponturi oferite de tipsterii angrenati in concursul de ponturi fotbal  . Aceasta este cea mai importanta intrecere pentru pariorii romani, punand la bataie lunar premii de 5000 ron. Tot Pariuri-x.ro mai premiaza cu cate 10 euro cel mai bun bilet participant la concursul Biletul zilei .

Toy Story 3 (2010) film online

Toy Story 3 2010

Woody si Buzz au din nou probleme. Baiatul care i-a detinut in primele doua parti ale seriei a crescut mare si pleaca la colegiu.El decide sa isi doneze jucariile unui centru de zi, unde sunt ingrijiti copiii oamenilor care se afla la serviciu. Cum era de asteptat, noii lor proprietari sunt niste prescolari sadici. COmpania Disney a propus initial un alt subiect, in care jucariile din seria Buzz Lightyear erau rechemate la fabrica din pricina unei defectiuni electrice. Astfel, Buzz trebuia sa plece in Thailanda, iar prietenii lui incercau sa il salveze, calatorind si ei in Asia.

Open Season 2 – Nazdravanii din Padure Film online

Open Season 2 poster filme gratis 

Actiunea din Open Season 2 are loc la un an de zile duoa ce Boog si Elliot au reusit sa alunge oamenii din padure. Dupa ce Elliot se indragosteste lulea de Giselle, drumul lui spre altar este deviat un pic atunci cand Mr. Weenie este rapit de un grup de animale domestice, care sunt decise sa il returneze familiei lui. Boog si Elliot, McScquizzy, Buddy si restul animalelor din padure lanseaza o misiune de salvare pentru prietenul lor care este in pericol sa se intoarca acolo unde el nu vrea sa revina. Casa lui este in padure, alaturi de prietenii lui. Condusi de un pudel pe nume Fifi, animalele de casa nu sunt gata sa renunte la Weenie fara o lupta sangeroasa. 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cna certification